Welkom bij Geografieweb Advies & Educatie

 

 

 

Ik ben een energiek en enthousiast docent aardrijkskunde en Spaans, fanatiek sporter en wereldreiziger. ‘In januari 2016 schaatste ik voor de tweede keer de alternatieve Elfstedentocht (200 km. Weissensee in Oostenrijk). Ik wilde mijn tijd van 2014 verbeteren en het lukte! Ik finishte in 8u 49min.’

 
 
Vaardigheden als docent

 

Ook als docent wil ik mijn lessen continu verbeteren en originele, actuele opdrachten bedenken. Leerlingen zeggen dat ik passie heb voor mijn vak, motiveer en duidelijk kan uitleggen. Dit komt o.a. doordat ik een extrovert persoon ben, verbaal sterk en zelfvertrouwen heb. Ik ben een onafhankelijke denker en kan daardoor snel vindingrijke oplossingen bedenken bij bijvoorbeeld interactie en vragen van een publiek. Ook ben ik assertief en daardoor neem ik makkelijk het voortouw bij een nieuwe activiteit.

Inmiddels heb ik al meer dan 50 landen bezocht, ik heb veel ervaring met internationale uitwisselingen en spreek naast Nederlands ook Engels, Spaans, Portugees en beheers de basis van Frans en Duits. Mijn uitgebreide wereldwijde reiservaring betrek in mijn lessen en dit werkt aanstekelijk.

 

 
Reden oprichting Geografieweb Advies & Educatie

 

Omdat ik mijn didactische ervaring, brede belangstelling, interesse en kennis wil uitdragen naar een breder publiek heb ik Geografieweb Advies & Educatie opgericht. Ik geef o.a. trainingen over enthousiasme, structuur en digitale hulpmiddelen in presentaties en lessen en adviseer over (internationale) onderwijs uitwisselen en projecten.

 

 
 
Werkzaamheden Geografieweb Advies & Educatie

 

De inhoud van de training en advies gaan onder andere over de onderstaande onderwerpen.

 

 • Enthousiast en inspirerend presenteren of lesgeven (onder andere aan de hand van persoonlijke verhalen);
   

 • Effectieve en gestructureerde presentatie of les;
   

 • Klassenmanagement;
   

 • Integreren van digitale hulpmiddelen in presentaties of lessen. Voorbeelden zijn het integreren van de Ipad in presentaties, het gebruik van Office 365 (onder andere OneNote) in een les, het gebruik van Smartnotebook software, het gebruik van (geografische) apps;
   

 • Adviseren over (internationale) uitwisselingen en stages;
   

 • Adviseren over het opzetten en uitvoeren van (internationale) onderwijs projecten.

 

 

Uiteraard kan een training aangepast worden op een specifieke vraag. Er wordt dan samen een op maat gemaakte training aangeboden.

 

 
Doelgroepen Geografieweb Advies & Educatie

 

 • Individuele docenten;
   

 • Scholen;
   

 • Organisaties met een behoefte aan coaching bij het geven van presentaties;
   

 • Organisaties en bedrijven met een behoefte naar het integreren van een onderwijsactiviteit in hun werkzaamheden;
   

 • Onderwijsorganisaties met een behoefte naar studentbegeleiding;
   

 • (Onderwijs)organisaties met een behoefte naar de organisatie van (internationale) uitwisselingen en stages;
   

 • (Onderwijs)organisaties die een (internationaal) onderwijs project opzetten en uitvoeren.

 

 

 
Vragen? Offerte aanvragen?

 

Vrijblijvend vragen gesteld worden over de werkzaamheden van Geografieweb Advies & Educatie. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem daarvoor contact op via het contactformulier.
 

 

Bericht ontvangen!